2016-04-26 10:11

2016-04-26 10:11

Storseger för Bäckalund

INFÖR SERIESTART

I torsdags möttes Gettjärns IF och Bäckalunds IF i en sista träningsmatch inför säsongsstarten.

Matchen spelades på Rottnavallen i Gräsmark. Första halvleken blev mållös efter en jämnstark kamp mellan lagen. Men efter paus släppte det rejält för Bäckalund, som fick till ett starkt passningsspel som gav resultat. Tobias Mastling satte tre mål och Stefan Larsson och Adam Gullström ett vardera, och matchen slutade således 0–5 till Bäckalund.

Matchen spelades på Rottnavallen i Gräsmark. Första halvleken blev mållös efter en jämnstark kamp mellan lagen. Men efter paus släppte det rejält för Bäckalund, som fick till ett starkt passningsspel som gav resultat. Tobias Mastling satte tre mål och Stefan Larsson och Adam Gullström ett vardera, och matchen slutade således 0–5 till Bäckalund.