2016-04-11 16:22

2016-04-11 16:22

Emtarna vann – igen

FOTBOLL: Två träningsmatcher spelade

Under helgen mötte Emtarna IFK Edebäck/Uddeholm och vann med 2–1.
– Vi spelade bra i första men rörde till det för oss i andra, summerar tränaren Lars-Erik Enocksson matchen.

Emtarna har nu spelat två träningsmatcher, och vunnit båda. Senaste spelades i lördags på konstgräset vid Fryxellska.

– Jag tycker att vi tog ett ordentligt grepp om matchen från start. Jag tror inte att Edebäck/Uddeholm hade ett enda skott på mål i första halvlek, medan vi hade tre – fyra riktigt bra målchanser, berättar Lars-Erik Enoksson.

Emtarna gick upp till en 2–0-ledning och i andra halvlek passade man på att göra en hel del byten. Det rörde till det på plan, men segern var ändå aldrig i fara.

– Tack vare att det bor ett antal nysvenskar på Gunnerudsgården har vi 40–50 spelare, och det gör att vi i år kommer att ha två lag i seriespel, ett i division 6 och ett i sjuan.

25 i publiken

Det var fler Sunnelag som spelade matcher under helgen. Bäckalund förlorade mot Gunnarskog/Bortan IK med 1–2 på hemmaplan under helgen. Stefan Larsson gjorde Bäckalunds mål och 25 personer fanns i publiken. I lördags möttes Gettjärn och Lysvik, och där vann Gettjärn med 1–0. Målskytt var Per Nilsson och publiksiffran var 42. Skoghall och ÄFF möttes också under helgen och där vann Skoghall med 5–1.

I fredags spelade IFK Sunne DM-match, borta mot Västanvik. Sunne vann med 2–0 och målskyttar var Tobias Stangnes och Martin Rosvall.

Emtarna har nu spelat två träningsmatcher, och vunnit båda. Senaste spelades i lördags på konstgräset vid Fryxellska.

– Jag tycker att vi tog ett ordentligt grepp om matchen från start. Jag tror inte att Edebäck/Uddeholm hade ett enda skott på mål i första halvlek, medan vi hade tre – fyra riktigt bra målchanser, berättar Lars-Erik Enoksson.

Emtarna gick upp till en 2–0-ledning och i andra halvlek passade man på att göra en hel del byten. Det rörde till det på plan, men segern var ändå aldrig i fara.

– Tack vare att det bor ett antal nysvenskar på Gunnerudsgården har vi 40–50 spelare, och det gör att vi i år kommer att ha två lag i seriespel, ett i division 6 och ett i sjuan.

25 i publiken

Det var fler Sunnelag som spelade matcher under helgen. Bäckalund förlorade mot Gunnarskog/Bortan IK med 1–2 på hemmaplan under helgen. Stefan Larsson gjorde Bäckalunds mål och 25 personer fanns i publiken. I lördags möttes Gettjärn och Lysvik, och där vann Gettjärn med 1–0. Målskytt var Per Nilsson och publiksiffran var 42. Skoghall och ÄFF möttes också under helgen och där vann Skoghall med 5–1.

I fredags spelade IFK Sunne DM-match, borta mot Västanvik. Sunne vann med 2–0 och målskyttar var Tobias Stangnes och Martin Rosvall.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.