2016-03-22 08:55

2016-03-22 08:55

Ida tog SM-guld

FREESTYLE

Det blev en fullträff för Sunne AK:s Ida Martinsson när SM i puckelpist avgjordes i Funäsdalen under helgen.

I den branta pisten tog Ida ett silver under lördagens singeltävling, knappt slagen av Gefles Hanna Hansson.

Under söndagen kördes parallelltävlingen. En revanschsugen Ida tog en övertygande seger i semifinalen och ställdes i finalen mot lördagens segrare. Denna gång blev det revansch för Ida, med ett snabbt och mycket tekniskt bra åk där även hoppen satt bra. Ida som är yngst i klassen ungdom kunde sätta punkt för en bra säsong med ett efterlängtat SM-guld.

I klassen kids stod Sunnes Vilgot Storm och Lukas Lennartsson även de för fina prestationer genom att bli åtta respektive 12:a.

 

 

I den branta pisten tog Ida ett silver under lördagens singeltävling, knappt slagen av Gefles Hanna Hansson.

Under söndagen kördes parallelltävlingen. En revanschsugen Ida tog en övertygande seger i semifinalen och ställdes i finalen mot lördagens segrare. Denna gång blev det revansch för Ida, med ett snabbt och mycket tekniskt bra åk där även hoppen satt bra. Ida som är yngst i klassen ungdom kunde sätta punkt för en bra säsong med ett efterlängtat SM-guld.

I klassen kids stod Sunnes Vilgot Storm och Lukas Lennartsson även de för fina prestationer genom att bli åtta respektive 12:a.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.