2016-03-17 13:17

2016-03-17 13:17

Sunne-tjejer slog till

ALPINT: Topplaceringar i LVC-finalen

Under helgen var Sunne Alpinas tävlingsåkare till Leksand på LVC-finalen för Värmland, Dalarna, Gästrikland och Örebro. Och där gjorde Sunneåkarna fantastisk bra resultat med topplaceringar i både slalom och storslalom.

LVC står för lilla världscupen och resultaten för Sunnes åkare på lördagens storslalom D11 blev följande: 1. Ellen Dalslåen, 5. Jennifer Olsson, D12 14. Tilde Olsson, 15. Emma Lundkvist.

Söndagens slalom D11 2. Ellen Dalslåen, 3. Jennifer Olsson D12 7. Tilde Olsson, 11. Emma Lundkvist.

Genom detta blev det också lagguld för Värmland både lördag och söndag i klassen D11 till Sunnetjejerna Ellen Dalslåen och Jennifer Olsson tillsammans med Stina Lindgren från Ekshärads slalomklubb. Dessutom var Tilde Olsson med och tog lagbrons på söndagens slalom.

LVC står för lilla världscupen och resultaten för Sunnes åkare på lördagens storslalom D11 blev följande: 1. Ellen Dalslåen, 5. Jennifer Olsson, D12 14. Tilde Olsson, 15. Emma Lundkvist.

Söndagens slalom D11 2. Ellen Dalslåen, 3. Jennifer Olsson D12 7. Tilde Olsson, 11. Emma Lundkvist.

Genom detta blev det också lagguld för Värmland både lördag och söndag i klassen D11 till Sunnetjejerna Ellen Dalslåen och Jennifer Olsson tillsammans med Stina Lindgren från Ekshärads slalomklubb. Dessutom var Tilde Olsson med och tog lagbrons på söndagens slalom.