2016-02-23 08:23

2016-02-23 08:23

Förlust borta

INNEBANDY

Det blev förlust för Sunne IBK:s damer när de mötte Skattkärrs IK U på Colorama arena i Karlstad i lördags. Trots hårt arbete och en länge jämn match rådde de inte på hemmalaget och matchen slutade 6–8.

Sunnes Malin Ahlberg gjorde matchens första mål vid 08:37. Knappt en minut senare kvitterade Skattkärr och ryckte även ifrån med ett mål. Vid 10:13 kvitterade Sunnes Linnea Persson till 2–2, Mikaela Frykestam gjorde så att Sunne återigen tog ledning med 3–2, men Skattkärr kvitterade halvminuten senare.

Ledde i andra

I andra perioden gjorde Skattkärr det inledande målet, som snart kvitterades av Sunnes Linnea Persson. Lina Thåg ökade Sunnes poäng till en ledning med 5–4 inför sista perioden.

Skattkärr ryckte ifrån

I tredje perioden gjorde Skattkärr 5–5 vid 03:53. Sunne IBK:s Malin Ahlberg gjorde mål, men Skattkärr kvitterade till 6–6 och fick snart därefter också in 7–6. Sunne IBK:s Johanna Nilsson drog på sig en utvisningen och Skattkärr satte matchens sista mål och ställningen 8–6 vid 19:50.

Sunnes Malin Ahlberg gjorde matchens första mål vid 08:37. Knappt en minut senare kvitterade Skattkärr och ryckte även ifrån med ett mål. Vid 10:13 kvitterade Sunnes Linnea Persson till 2–2, Mikaela Frykestam gjorde så att Sunne återigen tog ledning med 3–2, men Skattkärr kvitterade halvminuten senare.

Ledde i andra

I andra perioden gjorde Skattkärr det inledande målet, som snart kvitterades av Sunnes Linnea Persson. Lina Thåg ökade Sunnes poäng till en ledning med 5–4 inför sista perioden.

Skattkärr ryckte ifrån

I tredje perioden gjorde Skattkärr 5–5 vid 03:53. Sunne IBK:s Malin Ahlberg gjorde mål, men Skattkärr kvitterade till 6–6 och fick snart därefter också in 7–6. Sunne IBK:s Johanna Nilsson drog på sig en utvisningen och Skattkärr satte matchens sista mål och ställningen 8–6 vid 19:50.