2015-12-18 10:37

2015-12-18 10:38

Emilia prisades

SUNNE: Rotarys stipendiatutdelning och julmiddag

I måndags samlades Sunne rotaryklubbs medlemmar med anhöriga på Köpmansgården för sin årliga julmiddag med luciasång och stipendieutdelning. Lucia och julsånger stod tredjeklassarna från Ekebyskolan för, en mycket uppskattad föreställning. Efter middagen delade Sunne Rotary ut ett stipendium på 5000 kronor till Emilia Kjellberg med motiveringen : ”Emilia Kjellberg är en fin representant för det unga Sunne. Emilia älskar sin hembygd och har dragit uppmärksamhet till Sunne genom framgångar inom friidrott. Guld i både junior-och ungdoms-SM, full satsning på idrott efter gymnasiet och uttagen i stafettlaget som satsar mot OS i Rio. Det finns stora förutsättningar att framgångarna fortsätter eftersom Emilia älskar att träna och när hon inte tränar själv är hon en uppskattad ledare för hälsogrupper.”

I måndags samlades Sunne rotaryklubbs medlemmar med anhöriga på Köpmansgården för sin årliga julmiddag med luciasång och stipendieutdelning. Lucia och julsånger stod tredjeklassarna från Ekebyskolan för, en mycket uppskattad föreställning. Efter middagen delade Sunne Rotary ut ett stipendium på 5000 kronor till Emilia Kjellberg med motiveringen : ”Emilia Kjellberg är en fin representant för det unga Sunne. Emilia älskar sin hembygd och har dragit uppmärksamhet till Sunne genom framgångar inom friidrott. Guld i både junior-och ungdoms-SM, full satsning på idrott efter gymnasiet och uttagen i stafettlaget som satsar mot OS i Rio. Det finns stora förutsättningar att framgångarna fortsätter eftersom Emilia älskar att träna och när hon inte tränar själv är hon en uppskattad ledare för hälsogrupper.”

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.