2015-11-17 06:00

2015-11-17 13:59

Storseger för Sunne IK

ISHOCKEY: Forshaga var chanslösa

Sunne IK vann med hela 20 – 0 när de mötte Forshaga hemma i Helmia Arena på fredagskvällen.

Olle Persson gjorde Sunne IK:s första mål redan efter femtio sekunder. Det utökade David Seiser snart till 2– 0 och därmed var målskyttet i gång. Hemmalaget gjorde ytterligare fyra mål i första perioden, varav Hannes Berg stod för två och Eric Olsson och Olle Persson för var sitt.

Tio minuter in i andra perioden utökade Andreas Svanbergs ledning till 7–0 medan Magnus Karlsson, Hannes Berg, Eric Olsson, Erik Berntsen, Victor Lindgren och Ola Grönqvist såg till att Sunne IK ledde med 13–0 inför sista perioden. Den blev lika målrik som de första två perioderna och målskyttar var Andreas Dahlgren Klöpper och Stefan Olsson som gjorde två var samt Ola Grönwuist, David Seiser och Hannes Berg.

Matchen var säsongens nionde för Sunne IK som leder serien före HC Flyers och NK Karlstad.

Olle Persson gjorde Sunne IK:s första mål redan efter femtio sekunder. Det utökade David Seiser snart till 2– 0 och därmed var målskyttet i gång. Hemmalaget gjorde ytterligare fyra mål i första perioden, varav Hannes Berg stod för två och Eric Olsson och Olle Persson för var sitt.

Tio minuter in i andra perioden utökade Andreas Svanbergs ledning till 7–0 medan Magnus Karlsson, Hannes Berg, Eric Olsson, Erik Berntsen, Victor Lindgren och Ola Grönqvist såg till att Sunne IK ledde med 13–0 inför sista perioden. Den blev lika målrik som de första två perioderna och målskyttar var Andreas Dahlgren Klöpper och Stefan Olsson som gjorde två var samt Ola Grönwuist, David Seiser och Hannes Berg.

Matchen var säsongens nionde för Sunne IK som leder serien före HC Flyers och NK Karlstad.