2015-09-29 08:50

2015-09-29 08:50

RIK avslutade med förlust

FOTBOLL

Rottneros avslutade säsongen med att förlora med 4–6, hemma mot IFK Ås/Åmotfors.

Gästerna gick ut hårt och gjorde fem mål inom loppet av 31 minuter. Tre minuter senare lyckades äntligen Rottneros Andreas Neij Östlund spräcka nollan. Daniel Nyback Melin gjorde 2–5 och Andreas Niklasson 3–5. Motståndarna utökade till 3–6, vilket såg ut att bli slutresultatet. Men i matchens sista minut putsade Rottneros Petter Nyström till siffrorna, till 4–6.

Rottneros slutade femma i tabellen.

Gästerna gick ut hårt och gjorde fem mål inom loppet av 31 minuter. Tre minuter senare lyckades äntligen Rottneros Andreas Neij Östlund spräcka nollan. Daniel Nyback Melin gjorde 2–5 och Andreas Niklasson 3–5. Motståndarna utökade till 3–6, vilket såg ut att bli slutresultatet. Men i matchens sista minut putsade Rottneros Petter Nyström till siffrorna, till 4–6.

Rottneros slutade femma i tabellen.