2015-09-29 08:45

2015-09-29 08:45

BIK vann på bortaplan

FOTBOLL: Derby på Klättevi

Bjälveruds IK vann derbyt mot Gettjärn på bortaplan med sifforna 3–1.

Men det var Gettjärn som gjorde matchens första mål, när Erik Bergström petade in bollen åtta minuter in i första halvlek. Bjälveruds Henrik Pettersson kvitterade efter 27 minuters spel, vilket Johan Nilsson utökade till 2–1 i början av andra halvlek. Målet gjorde han på straff. 3–1-målet satte Matti Gunnarsson i 73:e spelminuten.

Matchen var Bjälveruds sista för säsongen och de slutade tvåa i serien. Gettjärn har en match kvar. De spelar borta mot Bergsäng nu på lördag. Gettjärn ligger näst sist i serien.

Men det var Gettjärn som gjorde matchens första mål, när Erik Bergström petade in bollen åtta minuter in i första halvlek. Bjälveruds Henrik Pettersson kvitterade efter 27 minuters spel, vilket Johan Nilsson utökade till 2–1 i början av andra halvlek. Målet gjorde han på straff. 3–1-målet satte Matti Gunnarsson i 73:e spelminuten.

Matchen var Bjälveruds sista för säsongen och de slutade tvåa i serien. Gettjärn har en match kvar. De spelar borta mot Bergsäng nu på lördag. Gettjärn ligger näst sist i serien.