2018-05-10 15:50

2018-05-10 15:50

Succé för Jorden runt

SUNNE: Stående ovationer på premiären

I tisdags var det premiär för Sunne kulturskolas egen musikal Jorden runt. Musikarrangemangen hade gjorts av Johnny Hedlund, kören leddes av Ingrid Esbjörnsson Hedlund och manus hade skrivits av Tuula Dajén.

Konferenciererna Julie Schagertröm och Elina Haglund lotsade publiken genom resan där man mötte många fina sångröster och graciösa dansare. Det var bra flyt i de olika numren och fin dekor samt en mycket samspelt orkester. Det var fullsatt i aulan på DC och det blev stående ovationer. Föreställningen har också spelats för alla i åk 2 i kommunen och åk 1 på Skäggeberg och Östra skolan. Arrangör var Sunne kommun/Kulturskolan.

Konferenciererna Julie Schagertröm och Elina Haglund lotsade publiken genom resan där man mötte många fina sångröster och graciösa dansare. Det var bra flyt i de olika numren och fin dekor samt en mycket samspelt orkester. Det var fullsatt i aulan på DC och det blev stående ovationer. Föreställningen har också spelats för alla i åk 2 i kommunen och åk 1 på Skäggeberg och Östra skolan. Arrangör var Sunne kommun/Kulturskolan.

  • Dan Enwall

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.