2017-04-24 16:31

2017-04-24 16:31

Körglädje med Clamp

SUNNE: Sånger för livet

Det var mer än fullt på parkeringen utanför Sunne kyrka när det var dags för Sånger för livet på söndagen.

Det blev en stämningsfull konsert som både lockade till skratt och berörde. Sånger för livet är en turnerande körkonsert som arrangeras av Läkarmissionen. Under konserten fick publiken ta del av såväl information om Läkarmissionens arbete som skönsång av Shirley Clamp och storkören under ledning av Mats Backlund.

Det blev en stämningsfull konsert som både lockade till skratt och berörde. Sånger för livet är en turnerande körkonsert som arrangeras av Läkarmissionen. Under konserten fick publiken ta del av såväl information om Läkarmissionens arbete som skönsång av Shirley Clamp och storkören under ledning av Mats Backlund.