2017-03-14 14:35

2017-03-14 14:35

En helt ny version av Snövit

SUNNE: Duo Danzeros spelade klassiker i annorlunda tappning

Den här veckan har det spelats skolteater för årskurserna 1, 2 och 4 i Frykensalen i Sunne.

Karlstadsbaserade teatergruppen Duo Danzeros har många produktioner i gång, men spelar just nu sin egen version av sagan Snövit. Här är ett nålstick den utlösande faktorn och kungens nya drottning är mer intresserad av rikedom, makt och skönhet än att vara plastmamma. När sedan Snövit växer upp till en farlig konkurrent måste hon röjas ur vägen ...

Karlstadsbaserade teatergruppen Duo Danzeros har många produktioner i gång, men spelar just nu sin egen version av sagan Snövit. Här är ett nålstick den utlösande faktorn och kungens nya drottning är mer intresserad av rikedom, makt och skönhet än att vara plastmamma. När sedan Snövit växer upp till en farlig konkurrent måste hon röjas ur vägen ...