2016-10-04 08:41

2016-10-04 08:41

Kristian Anttila berörde

SUNNE: Stämningsfull spelning på Megafon

I torsdags gjorde artisten Kristian Anttila ett besök på Megafon under sin pågående höstturné. Lokalen var fullsatt av besökare som ville passa på att ta del av den exklusiva spelningen.

– Kristian Anttila hade hört talas om Megafon och frågade själv om han fick göra en spelning här i samband med att han skulle spela i Karlstad kvällen efter. För oss är det såklart jätteroligt att en så stor artist vill komma hit, säger Cecilia Ramström, Megafon.

– Kristian Anttila hade hört talas om Megafon och frågade själv om han fick göra en spelning här i samband med att han skulle spela i Karlstad kvällen efter. För oss är det såklart jätteroligt att en så stor artist vill komma hit, säger Cecilia Ramström, Megafon.