2016-07-14 11:07

2016-07-14 11:07

Midsommar vid linden

MUSIK: Charlotta Tagesson och Johan Birgersson uppträder

”Midsommar vid linden” är titeln på lördagens konsert i Lysviks kyrka i serien Musik vid helgsmål och i Östmarks kyrka på söndag under Östmarksveckan.

Charlotta Tagesson och Johan Birgersson med rötter i Lövåsen respektive Sunne/Torsby och sedan många år verksamma i Arvika, kommer att bjuda på ett omväxlande program med prägel av sommar och kärlek. Från folkliga klanger till finstämda duetter. Charlotta och Johan sjunger, spelar fiol, piano och musiken varvas med tänkvärdheter.

Charlotta Tagesson och Johan Birgersson med rötter i Lövåsen respektive Sunne/Torsby och sedan många år verksamma i Arvika, kommer att bjuda på ett omväxlande program med prägel av sommar och kärlek. Från folkliga klanger till finstämda duetter. Charlotta och Johan sjunger, spelar fiol, piano och musiken varvas med tänkvärdheter.