2015-10-27 10:01

2015-10-27 17:03

Appelquist vänder och vrider på döden

SUNNE: Ny föreställning i vår

I humorshowen „Kristoffer Appelquist är död”, kommer Sunnekomikern att tackla döden i allmänhet och sin egen död i synnerhet. Stand up-föreställning har premiär i Stockholm den 27 februari och kommer sedan att besöka 23 orter i landet.

Turnén avslutas på Scalateatern i Karlstad den 29 april.

– Jag ser en föreställning som en skrotskulptur. Man samlar skräp i ett år och sen sätter man sig på golvet och går igenom vad man har samlat ihop och börjar forma det till något bra, säger Kristoffer Appelquist i ett pressmeddelande.

Appelquist har tidigare turnerat med stand up-showerna Krig och Drömmen om Amerika. Just nu är han aktuell i Säffleoperans uppsättning av The Producers.

Turnén avslutas på Scalateatern i Karlstad den 29 april.

– Jag ser en föreställning som en skrotskulptur. Man samlar skräp i ett år och sen sätter man sig på golvet och går igenom vad man har samlat ihop och börjar forma det till något bra, säger Kristoffer Appelquist i ett pressmeddelande.

Appelquist har tidigare turnerat med stand up-showerna Krig och Drömmen om Amerika. Just nu är han aktuell i Säffleoperans uppsättning av The Producers.