2018-06-07 16:17

2018-06-07 16:26

Klockan är fem i tolv

INSÄNDARE

Jag har flera gånger sökt varna för den hälsofarliga strålningen från mobiler, wifi, appar med flera trådlösa apparater.

Fakta kan hittas på nätet från Strålskyddsstiftelsen (SSS), Olle Johansson, Kalle Hellberg m.fl. Nu står vi inför en snar nedläggning av det fasta telefonnätet och en strålhöjning till 5G. Detta kommer att leda till att allt fler människor hamnar i riskzonen.

Finns det inte ett enda politiskt parti i Sunne som på allvar kan ta upp denna viktiga fråga? Det brådskar. Tänk på skyddet för våra barns hälsa!

Erik Andersson

 

Fakta kan hittas på nätet från Strålskyddsstiftelsen (SSS), Olle Johansson, Kalle Hellberg m.fl. Nu står vi inför en snar nedläggning av det fasta telefonnätet och en strålhöjning till 5G. Detta kommer att leda till att allt fler människor hamnar i riskzonen.

Finns det inte ett enda politiskt parti i Sunne som på allvar kan ta upp denna viktiga fråga? Det brådskar. Tänk på skyddet för våra barns hälsa!

Erik Andersson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.