2018-04-12 16:34

2018-04-12 16:34

Varför har så många slutat?

Fråga:

Sunne pastorat, varför har så många erfarna och kompetenta personer försvunnit från er personalstyrka under en relativt kort period?

Eftersom ingen i pastoratets ledning tidigare gett klargörande och sakliga svar på de frågor som församlingsbor ställt i sina insändare (en eloge till kommunens ledare, till exempel Gunilla Ingemyr som i alla fall bemödar sig med att svara på medborgarnas kritik och frågor i insändare och inte lämnar dem i ett ”vakuum”) så frågar jag nu om någon från kyrkans personal som slutat sin anställning och har modet att offentligt klargöra för oss undrande medlemmar vad som händer?

Varför har så många slutat på så pass kort tid?

Kanske är det för mycket begärt att önska ett svar från tidigare anställd personal, men jag skulle gärna vilja veta för att kunna ta ställning till om jag vill stödja denna organisation eller inte.

Undrande församlingsbo

Sunne pastorat, varför har så många erfarna och kompetenta personer försvunnit från er personalstyrka under en relativt kort period?

Eftersom ingen i pastoratets ledning tidigare gett klargörande och sakliga svar på de frågor som församlingsbor ställt i sina insändare (en eloge till kommunens ledare, till exempel Gunilla Ingemyr som i alla fall bemödar sig med att svara på medborgarnas kritik och frågor i insändare och inte lämnar dem i ett ”vakuum”) så frågar jag nu om någon från kyrkans personal som slutat sin anställning och har modet att offentligt klargöra för oss undrande medlemmar vad som händer?

Varför har så många slutat på så pass kort tid?

Kanske är det för mycket begärt att önska ett svar från tidigare anställd personal, men jag skulle gärna vilja veta för att kunna ta ställning till om jag vill stödja denna organisation eller inte.

Undrande församlingsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.