2018-04-12 16:35

2018-04-12 16:35

Är psykiskt sjuka mindre värda än "vanligt folk"?

Fysioterapi:

Jag lider av psykisk störning sedan många år tillbaka, har svår ångest och är svag fysiskt, så jag tog kontakt med fysioterapin i Sunne för att få komma till Hagen för samtal och styrketräning.

Svaret jag fick var att ”vi tar bara emot folk med värk och så vidare”. Jag har också periodvis värk i axlar och leder. Är försvagad i muskulaturen efter flera års självvald isolering då jag nekats hjälp från psyket i Karlstad (vet inte hur många gånger).

Jag har varit några gånger på fysion i Sunne och mått bättre efteråt. Kan ju tillägga att det inte finns någon dusch där. Är detta värdigt, undrar jag?

Jimmy Åhrman

Jag lider av psykisk störning sedan många år tillbaka, har svår ångest och är svag fysiskt, så jag tog kontakt med fysioterapin i Sunne för att få komma till Hagen för samtal och styrketräning.

Svaret jag fick var att ”vi tar bara emot folk med värk och så vidare”. Jag har också periodvis värk i axlar och leder. Är försvagad i muskulaturen efter flera års självvald isolering då jag nekats hjälp från psyket i Karlstad (vet inte hur många gånger).

Jag har varit några gånger på fysion i Sunne och mått bättre efteråt. Kan ju tillägga att det inte finns någon dusch där. Är detta värdigt, undrar jag?

Jimmy Åhrman

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.