2018-01-22 14:22

2018-01-22 14:22

Är det dåligt plogat?

SUNNE

Jag var ute och körde på gator inne i Sunne under helgen och både jag och bilen höll på att skaka sönder. Orsaken är att plogbilen inte plogat bort all snö utan lämnat ett antal centimeter kvar på körbanan. Detta har resulterat i stora gropar och att vägen förvandlats till rena tvättbrädena. Nu undrar jag; har chauffören som kör plogbilen gjort ett dåligt jobb, eller finns det en orsak till att man inte sätter ner plogbladet ända ner till asfalten?

Skakad Sunnebo

Jag var ute och körde på gator inne i Sunne under helgen och både jag och bilen höll på att skaka sönder. Orsaken är att plogbilen inte plogat bort all snö utan lämnat ett antal centimeter kvar på körbanan. Detta har resulterat i stora gropar och att vägen förvandlats till rena tvättbrädena. Nu undrar jag; har chauffören som kör plogbilen gjort ett dåligt jobb, eller finns det en orsak till att man inte sätter ner plogbladet ända ner till asfalten?

Skakad Sunnebo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.