2017-12-07 14:13

2017-12-07 14:13

Konstiga prioriteringar

Sunne kommun:

Läste att kommunen inte har råd med blomsterutsmyckning längre, detta som gjort Sunne så vackert under turistsäsongen, mycket tråkigt tycker många, men finns inte pengarna så är det väl så. Samtidigt verkar det inte vara brist på pengar ändå, kommunen bygger ju en helt onödig parkeringsplats nästan mitt i en uteservering med hänvisning till att det skall ersätta den så kallade Nilssontomten (ett bygge som med största sannolikhet inte blir av inom de närmaste åren.) Dessutom byggs ett trafikhinder i korsningen Storgatan-Gyllebyallén. För något år sedan fanns en plan att det så kallade Lysvikskorset och Gyllebyallén skulle kopplas samman, antagligen med en rondell (en bra idé som tydligen inte finns längre.) Allt detta gör att det är svårt för oss medborgare att förstå kommunens prioriteringar.

Sunnebo

Läste att kommunen inte har råd med blomsterutsmyckning längre, detta som gjort Sunne så vackert under turistsäsongen, mycket tråkigt tycker många, men finns inte pengarna så är det väl så. Samtidigt verkar det inte vara brist på pengar ändå, kommunen bygger ju en helt onödig parkeringsplats nästan mitt i en uteservering med hänvisning till att det skall ersätta den så kallade Nilssontomten (ett bygge som med största sannolikhet inte blir av inom de närmaste åren.) Dessutom byggs ett trafikhinder i korsningen Storgatan-Gyllebyallén. För något år sedan fanns en plan att det så kallade Lysvikskorset och Gyllebyallén skulle kopplas samman, antagligen med en rondell (en bra idé som tydligen inte finns längre.) Allt detta gör att det är svårt för oss medborgare att förstå kommunens prioriteringar.

Sunnebo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.