2016-10-11 10:21

2016-10-11 10:21

Dags för en kurs i gott beteende?

KOMMUNFULLMÄKTIGE

I FB-insändaren den 4 oktober 2016 upplever Karl-Erik Karlsson ett besök på ett fullmäktigesammanträde i Sunne som chockerande på grund av den låga nivå på politisk värdighet, respekt och hänsynen mellan fullmäktigeledamöterna (vilket också slår mot Sunnes medborgare i nästa led).

Med lågvattenmärket Fredrik Andersson, 1:e vice ordförande i Moderaterna, som själva sänket i den politiska dyn du så förtjänstfullt belyser i din analys. Då ska du veta att herr Andersson inte är den enda som skymfar folk i fullmäktige, i samma parti finns en till som självpåtagit sig rätten att vrålskälla ut folk som är ledamöter i fullmäktige och enligt utsago har till uppgift att ge sig på framförallt nyvalda fullmäktigeledamöter med de mest befängda påstående som lindas in i otidsenliga sammanhang som utgör anledning till att trycka ner respektive ledamot. Allt enligt den härskarmetod som flitigt används i det forum din analys omfattar och belyser, som i sin förlängning kraftigt förstärker politikerföraktet.

Gärna en kurs i retorik som du föreslår, men först en grundkurs i hänsynsfullt allmänt beteende. Detta ursäktar inte på något sätt Fredrik Anderssons simpla skymfande gentemot fullmäktiges ordförande Anders Broman. Har förvaltningsdomstolen dömt till inhibition tills utredningen är klar, är det så. Lagen har beslutats av riksdagen enligt demokratiska former.

StorBengt

 

Med lågvattenmärket Fredrik Andersson, 1:e vice ordförande i Moderaterna, som själva sänket i den politiska dyn du så förtjänstfullt belyser i din analys. Då ska du veta att herr Andersson inte är den enda som skymfar folk i fullmäktige, i samma parti finns en till som självpåtagit sig rätten att vrålskälla ut folk som är ledamöter i fullmäktige och enligt utsago har till uppgift att ge sig på framförallt nyvalda fullmäktigeledamöter med de mest befängda påstående som lindas in i otidsenliga sammanhang som utgör anledning till att trycka ner respektive ledamot. Allt enligt den härskarmetod som flitigt används i det forum din analys omfattar och belyser, som i sin förlängning kraftigt förstärker politikerföraktet.

Gärna en kurs i retorik som du föreslår, men först en grundkurs i hänsynsfullt allmänt beteende. Detta ursäktar inte på något sätt Fredrik Anderssons simpla skymfande gentemot fullmäktiges ordförande Anders Broman. Har förvaltningsdomstolen dömt till inhibition tills utredningen är klar, är det så. Lagen har beslutats av riksdagen enligt demokratiska former.

StorBengt

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.