2016-09-08 17:15

2016-09-08 17:15

Hur vill vi ha det egentligen?

Byggnation

Som gammal Sunnebo blir jag mer och bekymrad varje gång jag passerar centrum i vår vackra ort.

Fler och fler affärer står tomma. Hur kan det komma sig? Det kan väl inte bero på att en del Sunnebor, eller andra, gör allt för att stoppa nybyggnationen av lägenheter? Är det inte fel på läget är husen för höga, för dyra eller för fula. Som grinig gammal gubbe börjar jag tröttna på det här. Förstår ni inte att vi måste bygga lägenheter för pensionärerna och för att få hit nya Sunnebor som kan arbeta och verka för ortens framtid?

Kjell Herbertsson

 

Fler och fler affärer står tomma. Hur kan det komma sig? Det kan väl inte bero på att en del Sunnebor, eller andra, gör allt för att stoppa nybyggnationen av lägenheter? Är det inte fel på läget är husen för höga, för dyra eller för fula. Som grinig gammal gubbe börjar jag tröttna på det här. Förstår ni inte att vi måste bygga lägenheter för pensionärerna och för att få hit nya Sunnebor som kan arbeta och verka för ortens framtid?

Kjell Herbertsson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.