2016-02-16 11:44

2016-02-16 11:44

Värna landsbygden och låt oss förändra

SSU HAGFORS ORDFÖRANDE SSU HAGFORS: "Fäll inte regeringen"

Landsbygden och bruksorter i Sverige, inte minst i norra Värmland, är i behov av de politiska reformer regeringen har i åtanke. Vi kan inte riskera ett nyval eller en fälld regering och samtidigt undvika en politisk kris.

Vi har en rödgrön socialdemokratiskt ledd regering med egen budget som nu kan investera i oss unga och människor på landsbygden. Om vi får ett nyval kommer den politiska instabiliteten och uppgivenheten inför politiken och samhället att kvarstå, tror jag, det gynnar bara missnöjespartier i slutändan.

Om Centerpartiets ungdomsförbund står för en närodlad politik, förankrad hos människor på lokal nivå, bör man istället samla kraft för att lägga fram egna politiska förändringar – inte avveckla den politik väljarna valt.

Emil Johansson menar att Sverige behöver en tydlighet från politiken. I så fall måste vi få invänta resultat av den socialdemokratiska politik som leder Sverige. Jag tycker det är bra att CUF vill vara tydliga –men låt det inte ske med oro och kaos!

Fäll inte regeringen!

Alexander Paulsson

Vi har en rödgrön socialdemokratiskt ledd regering med egen budget som nu kan investera i oss unga och människor på landsbygden. Om vi får ett nyval kommer den politiska instabiliteten och uppgivenheten inför politiken och samhället att kvarstå, tror jag, det gynnar bara missnöjespartier i slutändan.

Om Centerpartiets ungdomsförbund står för en närodlad politik, förankrad hos människor på lokal nivå, bör man istället samla kraft för att lägga fram egna politiska förändringar – inte avveckla den politik väljarna valt.

Emil Johansson menar att Sverige behöver en tydlighet från politiken. I så fall måste vi få invänta resultat av den socialdemokratiska politik som leder Sverige. Jag tycker det är bra att CUF vill vara tydliga –men låt det inte ske med oro och kaos!

Fäll inte regeringen!

Alexander Paulsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.