2015-12-18 10:39

2015-12-18 10:39

Ta tag i bostadsbristen

NYA HEM

Hur kan det komma sig att man inte kan komma igång med nödvändiga nybyggnationer av lägenheter i vår vackra hemort Sunne? Beror det på alla underliga gamla bestämmelserna eller är det allt för många som överklagar alla beslut bara för att göra sin röst hörd. Nu måste något snart hända, inne i tätortens finns ett antal tomma tomter som skulle passa bra för att bygga hus med många lägenheter i. Det finns områden som inte är ”förgiftade” av gamla verksamheter. Nej gör något politiker, ta tag i problemet, för vi kommer att behöva många bostäder inom kort tid.

Vi kom hem från en resa till Stockholm häromdagen och där byggdes det överallt. Det kan väl inte vara så att vissa miljöfantaster vill att alla landsbygdsbor ska flytta till storstan.

Hoppas på att något händer!

Kjell Herbertsson

Hur kan det komma sig att man inte kan komma igång med nödvändiga nybyggnationer av lägenheter i vår vackra hemort Sunne? Beror det på alla underliga gamla bestämmelserna eller är det allt för många som överklagar alla beslut bara för att göra sin röst hörd. Nu måste något snart hända, inne i tätortens finns ett antal tomma tomter som skulle passa bra för att bygga hus med många lägenheter i. Det finns områden som inte är ”förgiftade” av gamla verksamheter. Nej gör något politiker, ta tag i problemet, för vi kommer att behöva många bostäder inom kort tid.

Vi kom hem från en resa till Stockholm häromdagen och där byggdes det överallt. Det kan väl inte vara så att vissa miljöfantaster vill att alla landsbygdsbor ska flytta till storstan.

Hoppas på att något händer!

Kjell Herbertsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.