2018-05-08 13:37

2018-05-08 13:37

Flitigt tipspromenerande

TIPSPROMENADER

I helgen som gick var det tipspromenad i Östanbjörke, Torsberg och Stöpafors.

Östanbjörke. På veckans tipspromenad i Östanbjörke Bygdegård var det 37 st startande. Dagens vinnare blev Jan Olov Olsson som var ensam med 12 rätt. Vinnare bland barnen blev Molly Nyhlén. Vid dragningen på startkorten vann Malin Jacobsson trisslotten. Skiljeuppgift: Maskinskon vägde 151 gr.

Torsberg. Tipspromenad Torsbergs bygdegård 6/5: Många med 12 rätt dragen vinnare Birgitta Jansson. Rätt på skiljefrågan Birgitta Jansson. Dragen vinnare Halvard Andersson. Dragen vinnare Mattias Fryk. Vinst på skiljefrågan trisslott Birgitta Jansson.

Stöpafors. Söndagens tipspromenad i Stöpafors var varm! Stöpafors If arrangerade: Frågorna gjorda av 17 åriga Alexandra Eriksson, mycket bra frågor! 27 vuxna, 8 barn. Ingen dålig uppslutning av bygdens folk!!

Östanbjörke. På veckans tipspromenad i Östanbjörke Bygdegård var det 37 st startande. Dagens vinnare blev Jan Olov Olsson som var ensam med 12 rätt. Vinnare bland barnen blev Molly Nyhlén. Vid dragningen på startkorten vann Malin Jacobsson trisslotten. Skiljeuppgift: Maskinskon vägde 151 gr.

Torsberg. Tipspromenad Torsbergs bygdegård 6/5: Många med 12 rätt dragen vinnare Birgitta Jansson. Rätt på skiljefrågan Birgitta Jansson. Dragen vinnare Halvard Andersson. Dragen vinnare Mattias Fryk. Vinst på skiljefrågan trisslott Birgitta Jansson.

Stöpafors. Söndagens tipspromenad i Stöpafors var varm! Stöpafors If arrangerade: Frågorna gjorda av 17 åriga Alexandra Eriksson, mycket bra frågor! 27 vuxna, 8 barn. Ingen dålig uppslutning av bygdens folk!!

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.