2018-04-23 12:57

2018-04-23 12:59

Östanbjörke tipspromenad

ÖSTANBJÖRKE TIPSPROMENAD

På veckans tipspromenad i Östanbjörke bygdegård var det 40 startande.

Dagens vinnare blev Wilma Sundqvist som hade rätt på skiljeuppgiften av de fem som hade elva rätt. Vinnare bland barnen blev Lisa Olsson. Vid dragningen på startkorten vann Staffan Lundmark trisslotten. Skiljeuppgift: Det fanns 88 muttrar och skruvar i burken.

Dagens vinnare blev Wilma Sundqvist som hade rätt på skiljeuppgiften av de fem som hade elva rätt. Vinnare bland barnen blev Lisa Olsson. Vid dragningen på startkorten vann Staffan Lundmark trisslotten. Skiljeuppgift: Det fanns 88 muttrar och skruvar i burken.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.