2018-03-09 13:22

2018-03-09 13:22

Företagarnas vd talar vid frukostbordet

SUNNE

På tisdag morgon gästar Företagarnas vd Günther Mårder Sunne för en företagarfrukost.

Som en av Sveriges främsta näringlivsföreträdare kommer han att tala på Selma Spa om hur han ser på företagande och vikten av småföretag. Han kommer också att visa vilka utmaningar Sverige och Värmland står inför och vilka valfrågor han anser är viktiga för att tillväxt och välfärd ska kunna behållas även i framtiden.

Som en av Sveriges främsta näringlivsföreträdare kommer han att tala på Selma Spa om hur han ser på företagande och vikten av småföretag. Han kommer också att visa vilka utmaningar Sverige och Värmland står inför och vilka valfrågor han anser är viktiga för att tillväxt och välfärd ska kunna behållas även i framtiden.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.