2017-12-21 16:11

2017-12-21 16:11

Julklapp till Uddebosalen

GRÄSMARK

Gräsmarks C och CKF har inköpt och överlämnat en kaffebryggare, modell större, att användas i Uddebosalen. Den invigdes den 3:e advent genom ett uppskattat kaffekalas för de boende. Förhoppningsvis ska gåvan bidra till många trevliga kaffestunder framöver.

Gräsmarks C och CKF har inköpt och överlämnat en kaffebryggare, modell större, att användas i Uddebosalen. Den invigdes den 3:e advent genom ett uppskattat kaffekalas för de boende. Förhoppningsvis ska gåvan bidra till många trevliga kaffestunder framöver.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.