2017-11-02 10:07

2017-11-02 10:07

1967 års konfirmander i Vitsand 2017

VITSAND: Konfirmandjubileum

Sören Olsson, Sören Olsson, Johan Bonander, Leif Uddström, Kjell Arne Sundén, Olle Ejner, Lena Nilsson, Elisabet Jonasson, Berit Mattsson, Arne Strandberg.

Sören Olsson, Sören Olsson, Johan Bonander, Leif Uddström, Kjell Arne Sundén, Olle Ejner, Lena Nilsson, Elisabet Jonasson, Berit Mattsson, Arne Strandberg.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.