2017-11-02 10:07

2017-11-02 10:07

1967 års konfirmander i Fryksände 2017

TORSBY: Konfirmandjubileum

Per-Olof Gustavsson, Torbjörn Lundgren, Inge Eriksson, Torbjörn Jansson, Erland Linder, Håkan Lanäs, Ove Johansson, Lennart Johansson, Nils Olov Stålhammar, Kjell Jönsson, Leif Skogsberg, Karin Lövestam Öberg, Leila Nygårds, Monica Sylvander, Ann-Britt Persson, Eva Persson, Kerstin Stångberg, Lasse Berglund, Sven Larsson, Folke Frykholm, Veine Eriksson, Åsa Pettersson, Ingela Älvskog, Margareta Eriksson, Siv-Inger Hjerpe Holmberg, Karin Nilsson, Saga Ängsbo, Agneta Larsson, Irene Lundgren, Pia Åslund, Siv Olsson, Carina Larsson.

Per-Olof Gustavsson, Torbjörn Lundgren, Inge Eriksson, Torbjörn Jansson, Erland Linder, Håkan Lanäs, Ove Johansson, Lennart Johansson, Nils Olov Stålhammar, Kjell Jönsson, Leif Skogsberg, Karin Lövestam Öberg, Leila Nygårds, Monica Sylvander, Ann-Britt Persson, Eva Persson, Kerstin Stångberg, Lasse Berglund, Sven Larsson, Folke Frykholm, Veine Eriksson, Åsa Pettersson, Ingela Älvskog, Margareta Eriksson, Siv-Inger Hjerpe Holmberg, Karin Nilsson, Saga Ängsbo, Agneta Larsson, Irene Lundgren, Pia Åslund, Siv Olsson, Carina Larsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.