2017-06-13 08:46

2017-06-13 18:57

Gräsmarks skolas bästa kompisar

GRÄSMARK: Stina Ritzman och Lova Granholm

I samband med en mycket musikalisk skolavslutning i Gräsmarks kyrka under torsdagskvällen prisades Stina Ritzman i klass 2 och Lova Granholm i klass 5 som skolans bästa kompisar, utsedda av sina skolkamrater och lärare.

Enligt motiveringarna är Stina en bra vän som alltid sätter andra före sig själv. Hon är även en glad och rättvis person. Lova är en riktigt snäll och hjälpsam kompis som är omtänksam och alltid ställer upp om någon är ledsen. De är kompisar som alltid finns där för andra och är därigenom goda förebilder för vad som är en bra vän.

Priset delas ut en gång per läsår, och förutom äran tilldelades pristagarna ett diplom och 500 kronor var.

Insänt av: Olivia Ednarsson

Enligt motiveringarna är Stina en bra vän som alltid sätter andra före sig själv. Hon är även en glad och rättvis person. Lova är en riktigt snäll och hjälpsam kompis som är omtänksam och alltid ställer upp om någon är ledsen. De är kompisar som alltid finns där för andra och är därigenom goda förebilder för vad som är en bra vän.

Priset delas ut en gång per läsår, och förutom äran tilldelades pristagarna ett diplom och 500 kronor var.

Insänt av: Olivia Ednarsson