2017-04-17 16:33

2017-04-17 16:33

Tankeväckande musikal om Jesus sista tid

MISSIONSKYRKAN

Långfredagens musikal, Hammarslagen, om Jesus sista dygn drog en fullsatt missionskyrka.

På scenen fanns kör, solister, dansare och barn i olika roller. Musikalen är skriven av Roland Hellsten och Thomas Hellsten, och handlingen har hämtats ur evangelierna som beskriver Jesus sista tid. Åhörarna fick se Jesus genom olika personer, som stod honom nära, eller som dömde honom. Det skapade stor närvarokänsla och blottlade människans svaga sidor när det verkligen gäller.

På scenen fanns kör, solister, dansare och barn i olika roller. Musikalen är skriven av Roland Hellsten och Thomas Hellsten, och handlingen har hämtats ur evangelierna som beskriver Jesus sista tid. Åhörarna fick se Jesus genom olika personer, som stod honom nära, eller som dömde honom. Det skapade stor närvarokänsla och blottlade människans svaga sidor när det verkligen gäller.