2016-10-11 10:27

2016-10-11 10:27

Resultat från tipspromenader

TORSBERG/ÖSTANBJÖRKE: Tipspromenader

Vid höstens näst sista tipspromenad i Torsberg deltog 61 personer. Tre personer lyckades få tolv rätt, genom skiljefrågan blev Lena Steen vinnaren. Lottad vinst gick till Anita Jonasson. Bäst på skiljefrågan gissade Kerstin Karlsson, äpplena vägde 787 gram.

På tipspromenaden i Östanbjörke Bygdegård deltog 35 personer. Dagens vinnare blev Elisabeth Karlsson som var närmast på skiljeuppgiften av de som hade elva rätt. Bland barnen vann Charlie Driscoll. Vid dragningen på startkorten vann Carro Driscoll trisslotten. Skiljeuppgiften: Det fanns 87 muttrar i burken.

 

Vid höstens näst sista tipspromenad i Torsberg deltog 61 personer. Tre personer lyckades få tolv rätt, genom skiljefrågan blev Lena Steen vinnaren. Lottad vinst gick till Anita Jonasson. Bäst på skiljefrågan gissade Kerstin Karlsson, äpplena vägde 787 gram.

På tipspromenaden i Östanbjörke Bygdegård deltog 35 personer. Dagens vinnare blev Elisabeth Karlsson som var närmast på skiljeuppgiften av de som hade elva rätt. Bland barnen vann Charlie Driscoll. Vid dragningen på startkorten vann Carro Driscoll trisslotten. Skiljeuppgiften: Det fanns 87 muttrar i burken.