2016-06-13 17:12

2016-06-13 17:12

Uppmuntran

SUNNE: Dansare fick stipendier

Nationaldagen den 6 juni fick Sunnedansarna Matilda Fredriksson, Anna Skol Niklasson och Wictoria Hjerpe (bilden) ta emot stipendier ur ABF Norra Värmlands Stipendiefond för fortsatt utbildning inom dans.

Nationaldagen den 6 juni fick Sunnedansarna Matilda Fredriksson, Anna Skol Niklasson och Wictoria Hjerpe (bilden) ta emot stipendier ur ABF Norra Värmlands Stipendiefond för fortsatt utbildning inom dans.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.