2018-06-09 04:34

2018-06-09 06:49

Slog man blodig – greps för misshandel

SUNNE

En man, född 1984, greps under natten efter att ha slagit en man blodig på en restaurang i Sunne.

Händelsen inträffade på en restaurang i Sunne strax efter klockan ett natten mot lördag. Där ska en man, född 1984, slagit en annan man i 50-årsåldern så pass att han blödde från ansiktet och fick uppsöka läkarvård för en bruten handled.

Den misstänkta gärningsmannen lämnade platsen för att sedan återvända av okänd anledning. Då kunde han gripas av polispatrull som hade anlänt till restaurangen.

Mannen anhölls under natten mot lördagen misstänkt för misshandel.

Händelsen inträffade på en restaurang i Sunne strax efter klockan ett natten mot lördag. Där ska en man, född 1984, slagit en annan man i 50-årsåldern så pass att han blödde från ansiktet och fick uppsöka läkarvård för en bruten handled.

Den misstänkta gärningsmannen lämnade platsen för att sedan återvända av okänd anledning. Då kunde han gripas av polispatrull som hade anlänt till restaurangen.

Mannen anhölls under natten mot lördagen misstänkt för misshandel.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.