2018-06-07 10:12

2018-06-07 10:24

Nytt mopperally i Västerrottna

GRÄSMARK: 62 ekipage kom till start

På nationaldagen var det premiär för ett helt nytt mopperally i Västerottna. Det var föreningen Vy Västerrottna som arrangerade och 62 moppeåkare kom till start och körde den cirka fyra mil långa banan som innehöll klurig tipspromenad samt fyra praktiska prover.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.