2018-05-18 09:26

2018-05-18 09:26

Arbetslöshet i Sunne näst lägst

SUNNE

Sunne har fortsatt låg arbetslöshet, jämfört med övriga länet. Det visar siffror för april månad.

I åldersspannet 16–64 år ligger Sunne näst lägst med 4,8 procent, som kan jämföras med siffran för länet, som ligger på 7,2 procent. Endast Hammarö har lägre arbetslöshet än Sunne. Där är siffran 3,6 procent.

Tittar man på statistiken för inrikes och utrikes födda, har Sunne lägst arbetslöshet i länet. Arbetslösheten för inrikes födda ligger på 2,8 procent. Bland utrikes födda är arbetslösheten 24,1 procent, jämfört med länets siffror som ligger på 27,1.

 

 

I åldersspannet 16–64 år ligger Sunne näst lägst med 4,8 procent, som kan jämföras med siffran för länet, som ligger på 7,2 procent. Endast Hammarö har lägre arbetslöshet än Sunne. Där är siffran 3,6 procent.

Tittar man på statistiken för inrikes och utrikes födda, har Sunne lägst arbetslöshet i länet. Arbetslösheten för inrikes födda ligger på 2,8 procent. Bland utrikes födda är arbetslösheten 24,1 procent, jämfört med länets siffror som ligger på 27,1.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.