2018-05-14 11:35

2018-05-14 11:35

Tivoli under Fryksdalsdansen

SUNNE: Tiotal attraktioner under tre dagar

I år blir det tivoli på parkeringen nedanför järnvägen, framför entrén till Kolsnäsparken i samband med Fryksdalsdansen. Ett tiotal attraktioner kommer Erikssons tivoli att bjuda på. ”Detta är något som varit på gång i många år, men det är först nu som vi har tid och resurser till det”, berättar Reine Flodin. På bilden syns Hang-glider som är en av Erikssons tivolis attraktioner.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.