2017-08-13 15:47

2017-08-13 15:47

Kvinna hade smällare i ryggsäck

SUNNE: Misstänkt för förberedelse till grov misshandel

Kvinnan hade ryggsäcken full med smällare när bilen hon åkte i stoppades.

På lördagen var det flera som anmälde att någon åkt runt och kastat smällare från en bil. Polisen stoppade en bil som pekats ut som ”skyldig” och undersökte personerna i bilen. I en ryggsäck hittades smällare och hemmagjorda pyrotekniska föremål med stubin.

Ryggsäcken tillhörde en kvinna i 20-årsåldern som nu är misstänkt för förberedelse till grov misshandel.

Kvinnan delgavs misstanke om brott men är nu släppt på fri fot.

På lördagen var det flera som anmälde att någon åkt runt och kastat smällare från en bil. Polisen stoppade en bil som pekats ut som ”skyldig” och undersökte personerna i bilen. I en ryggsäck hittades smällare och hemmagjorda pyrotekniska föremål med stubin.

Ryggsäcken tillhörde en kvinna i 20-årsåldern som nu är misstänkt för förberedelse till grov misshandel.

Kvinnan delgavs misstanke om brott men är nu släppt på fri fot.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.