2017-06-18 00:53

2017-06-18 09:00

Två skadade till sjukhus efter älgkrock

Vid midnatt mot söndagen krockade en personbil med en älg på E45 mellan Sunne och Torsby. I bilen färdades en familj med två vuxna och ett barn, enligt polisen.

Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till olycksplatsen, i höjd med Bjälverud. Polisen uppger att en kvinna fått skärskador på kroppen och förts till Centralsjukhuset Karlstad. Samtidigt ska en man ha förts till Sjukhuset Torsby med sårskador i ansiktet samt nacksmärtor.

Barnen ska dock ha klarat sig utan skador, enligt polisen.

 

 

Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till olycksplatsen, i höjd med Bjälverud. Polisen uppger att en kvinna fått skärskador på kroppen och förts till Centralsjukhuset Karlstad. Samtidigt ska en man ha förts till Sjukhuset Torsby med sårskador i ansiktet samt nacksmärtor.

Barnen ska dock ha klarat sig utan skador, enligt polisen.

 

 

Till händelsekartan