2016-10-14 09:05

2016-10-14 09:05

Ska träffa arkitekt och byggare

SUNNE

Efter många och långa turer kring detaljplanen för Nilsson-tomten godkändes den och vann laga kraft i somras. Lecab fastigheter vill bygga på tomten, och nu inleds deras förberedande arbete.

– Nu på måndag har jag, arkitekt och byggare ett första möte. Planen är att vi ska börja bygga på den norra delen av tomten, mot sjön eftersom trycket på bostadsmarknaden är så stort. Huset uppe vid Storgatan kommer i ett senare skede eftersom det där även blir affärslokaler som vi måste fylla, berättar Johan Svedlund, vd Lecab fastigheter.

Exakt hur många bostadsrätter det handlar om är inte klart.

– Men det rör sig om cirka 25 stycken, berättar han.

– Nu på måndag har jag, arkitekt och byggare ett första möte. Planen är att vi ska börja bygga på den norra delen av tomten, mot sjön eftersom trycket på bostadsmarknaden är så stort. Huset uppe vid Storgatan kommer i ett senare skede eftersom det där även blir affärslokaler som vi måste fylla, berättar Johan Svedlund, vd Lecab fastigheter.

Exakt hur många bostadsrätter det handlar om är inte klart.

– Men det rör sig om cirka 25 stycken, berättar han.