2016-10-10 18:13

2016-10-11 10:24

Flera påverkade förare stoppades

VÄRMLAND

Polisen har under måndagskvällen stoppat flera påverkade bilförare i länet.

15.18 Kontrollerades ett fordon i Kristinehamn och föraren blev i samband med det misstänkt för drograttfylleri.

Vid en husrannsakan i bilen anträffades därtill flera flaskor utländsk alkohol, vilket ledde till att det även gjordes en husrannsakan i förarens bostad där mera utländsk alkohol samt utländska cigarretter anträffades. Mannen är misstänkt för smugglingsbrott samt olovlig befattning med punktskattepliktiga varor.

16.40 stoppades en misstänkt drogpåverkad förare i höjd med Länsmansgården i Sunne och medtogs för kroppsbesiktning, och en dryg timme senare, 18.03, stoppades en 53-årig man i Karlstad – också han misstänkt för att ha kört påverkad.

Han hade nära två promille alkohol i blodet. Mannens körkort omhändertogs .

 

15.18 Kontrollerades ett fordon i Kristinehamn och föraren blev i samband med det misstänkt för drograttfylleri.

Vid en husrannsakan i bilen anträffades därtill flera flaskor utländsk alkohol, vilket ledde till att det även gjordes en husrannsakan i förarens bostad där mera utländsk alkohol samt utländska cigarretter anträffades. Mannen är misstänkt för smugglingsbrott samt olovlig befattning med punktskattepliktiga varor.

16.40 stoppades en misstänkt drogpåverkad förare i höjd med Länsmansgården i Sunne och medtogs för kroppsbesiktning, och en dryg timme senare, 18.03, stoppades en 53-årig man i Karlstad – också han misstänkt för att ha kört påverkad.

Han hade nära två promille alkohol i blodet. Mannens körkort omhändertogs .