2016-10-07 13:09

2016-10-07 17:58

Mycket folk och livlig kommers

SUNNE: Höstmarknad i strålande sol

Årets höstmarknad prickade det fina höstvädret som vi haft ett bra tag. I solskenet fyllde det snabbt på med besökare och den livliga kommersen satte i gång. ”Det är roligt att träffa folk som man annars inte ser så ofta, förklarade Dieter Pohlmann, som tillsammans med hustrun Ingrid försåg sig med Mallbackens IF:s välsmakande hamburgare.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto