2016-10-04 08:45

2016-10-04 08:45

Tipspromenader

TIPSPROMENADER

Östanbjörke. I helgens tipspromenad i Östanbjörke Bygdegård deltog 39 personer. Dagens vinnare blev Inger Jansson som var den enda med elva rätt. Bland barnen delades vinsten mellan Agnes och Ellen Olsson. Vid dragningen på startkorten vann Ulf Emanuelsson trisslotten. Skiljeuppgiften: Den sammanlagda summan av pengarna i burken var 85 kronor.

Torsberg. Vid söndagens tipspromenad i Torsberg deltog 69 personer. Genom skiljefrågan blev Inge Skoglund dagens vinnare på 12 rätt. Dragen vinst gick till Hans Eriksson. Exakt rätt på skiljefrågan gissade Sören Spets och Kerstin Ehrencrona, det fanns 97 lönnlöv i påsen.

Östanbjörke. I helgens tipspromenad i Östanbjörke Bygdegård deltog 39 personer. Dagens vinnare blev Inger Jansson som var den enda med elva rätt. Bland barnen delades vinsten mellan Agnes och Ellen Olsson. Vid dragningen på startkorten vann Ulf Emanuelsson trisslotten. Skiljeuppgiften: Den sammanlagda summan av pengarna i burken var 85 kronor.

Torsberg. Vid söndagens tipspromenad i Torsberg deltog 69 personer. Genom skiljefrågan blev Inge Skoglund dagens vinnare på 12 rätt. Dragen vinst gick till Hans Eriksson. Exakt rätt på skiljefrågan gissade Sören Spets och Kerstin Ehrencrona, det fanns 97 lönnlöv i påsen.