2016-09-08 13:28

2016-09-08 13:28

Design från Broby på hyllan

UTBILDNING

Studenterna Lisa Pedersen, Katarina Häll, Linnea Djurberg och Sara Knipström på yrkeshögskoleutbildning Förpackningsdesigner på Brobygrafiska har designat förpackningar för Nestlés God Morgon Fiberdryck som finns i butik.

Förra året fick studenterna i uppgift att komma med designförslag, och nu har Nestlé valt att gå vidare med förslaget.

Förra året fick studenterna i uppgift att komma med designförslag, och nu har Nestlé valt att gå vidare med förslaget.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.