2016-07-29 10:17

2016-07-29 10:18

Dansträning på Selma spa

FRYKSDALSDANSEN: ”Det är verkligen roligt att se hur fort de utvecklas”

I Sunne råder nu årets danshelg. I samband med Fryksdalsdansen håller Michael Danielsson och Anita Halvarsson från föreningen Dansglädje kurser i bugg och modern foxtrot på Selma spa.

Kursen började i går och pågår till och med lördag.

– På förmiddagarna kör vi två grundkurser i bugg respektive foxtrot, och på eftermiddagarna blir det fortsättningskurs i båda. Grundkurserna är lika varje dag, men fortsättningskurserna innehåller lite olika moment så att man ska kunna lära sig något nytt vid varje tillfälle, säger Michael Danielsson.

Snabblärda

För två år sedan höll han och Anita Halvarsson i en liknande kurs under Fryksdalsdansen. Förra året var de där som vanliga besökare, men fick så många förfrågningar på dansgolvet om kursen att de bestämde sig för att köra i år igen.

– Jätteroligt, och antalet deltagare har varit över förväntan. Det är verkligen roligt att se hur fort de utvecklas, säger Michael Danielsson.

Kursen började i går och pågår till och med lördag.

– På förmiddagarna kör vi två grundkurser i bugg respektive foxtrot, och på eftermiddagarna blir det fortsättningskurs i båda. Grundkurserna är lika varje dag, men fortsättningskurserna innehåller lite olika moment så att man ska kunna lära sig något nytt vid varje tillfälle, säger Michael Danielsson.

Snabblärda

För två år sedan höll han och Anita Halvarsson i en liknande kurs under Fryksdalsdansen. Förra året var de där som vanliga besökare, men fick så många förfrågningar på dansgolvet om kursen att de bestämde sig för att köra i år igen.

– Jätteroligt, och antalet deltagare har varit över förväntan. Det är verkligen roligt att se hur fort de utvecklas, säger Michael Danielsson.