2016-07-21 19:12

2016-07-21 19:12

Misstänkta för bebismord skyller på varandra

SUNNE

Mannen och kvinnan som sitter häktade misstänkta för att ha dödat en bebis i Sunne skyller på varandra, skriver SVT Värmland.

I går förlängdes häktningstiden för kvinnan med 14 dagar. I nästa vecka kommer åklagare Stefan Wessberg begära åtalsförlängning på mannen.

De misstänkta har olika versioner på vad som har skett när barnet skadades i rummet på boendet där kvinnan och bebisen bodde.

– De har gett två olika versioner, så då får de visa på plats vad de menar har hänt. Bägge medger att de befann sig i rummet när barnet skadades. Rättsläkaren kommer också att vara med på rekonstruktionen, säger Stefan Wessberg, till SVT.

I går förlängdes häktningstiden för kvinnan med 14 dagar. I nästa vecka kommer åklagare Stefan Wessberg begära åtalsförlängning på mannen.

De misstänkta har olika versioner på vad som har skett när barnet skadades i rummet på boendet där kvinnan och bebisen bodde.

– De har gett två olika versioner, så då får de visa på plats vad de menar har hänt. Bägge medger att de befann sig i rummet när barnet skadades. Rättsläkaren kommer också att vara med på rekonstruktionen, säger Stefan Wessberg, till SVT.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.