2016-05-31 09:23

2016-05-31 09:23

Vinnare i PIDA

SUNNE: Storvinst

I torsdags avgjordes Billerud/Korsnäs tävling PIDA, Packaging Impact Design Award. För tredje året i rad vann elever på Brobygrafiska i tre av fyra kategorier.

I kategorin totalvinnare vann Kinna Andersson, Viktor Andersson och Josefine Johansson med deras förpackning för och presentation av Svartsjö stektermometer. Kategorin innovation vanns av Jonathan Jonsson, Alexandra Forssén och Linn Karlsson för deras förpackning Stubb för elektrisk rakhyvel, med fickor för extra rakblad. I kategorin shelf impact vann Elin Vennerström, Jakob Westin och Linnea Åkerberg med sin kartongförpackning till eltandborstar.

– Vi tyckte att det var riktigt bra bidrag, men man vet ju aldrig hur det går och vilka man möter. Så det är jättekul att det gick så bra för Brobygrafiska återigen, säger Anna-Clara Einarsson, marknadsföringsansvarig Brobygrafiska.

I kategorin totalvinnare vann Kinna Andersson, Viktor Andersson och Josefine Johansson med deras förpackning för och presentation av Svartsjö stektermometer. Kategorin innovation vanns av Jonathan Jonsson, Alexandra Forssén och Linn Karlsson för deras förpackning Stubb för elektrisk rakhyvel, med fickor för extra rakblad. I kategorin shelf impact vann Elin Vennerström, Jakob Westin och Linnea Åkerberg med sin kartongförpackning till eltandborstar.

– Vi tyckte att det var riktigt bra bidrag, men man vet ju aldrig hur det går och vilka man möter. Så det är jättekul att det gick så bra för Brobygrafiska återigen, säger Anna-Clara Einarsson, marknadsföringsansvarig Brobygrafiska.