2016-05-12 17:16

2016-05-12 18:22

S-budget förlorade i beredningen

SUNNE

När budgeten skulle klubbas av budgetberedningen i Sunne på tisdagen vann oppositionens förslag. SD:s ledamot var frånvarande, men största partiet S hade ingen ersättare. Då tog Liberalerna plats och röstade igenom det borgerliga förslaget.

– Förslagen låg nära varandra. Nu jobbar vi för att finna en kompromiss, säger kommunalrådet Tobias Eriksson (S). Socialdemokraternas allianspartier Hela Sunne och Miljöpartiet la egna budgetförslag, förra året röstade de på S-budgeten.

Budgeten ska klubbas av kommunfullmäktige 20 juni.

 

– Förslagen låg nära varandra. Nu jobbar vi för att finna en kompromiss, säger kommunalrådet Tobias Eriksson (S). Socialdemokraternas allianspartier Hela Sunne och Miljöpartiet la egna budgetförslag, förra året röstade de på S-budgeten.

Budgeten ska klubbas av kommunfullmäktige 20 juni.