2016-05-12 15:14

2016-05-12 15:14

Premiärdatum för Sommarland

SUNNE

Om en dryg månad kan den badsugne Sunnebon ta sig till Kolsnäs. Den 18 juni öppnar Sunne Sommarland. Bowlingen och restaurangen öppnar samma dag.

”Svenska Campingpärlor har tagit över Vattenlandet och är i full gång med att göra om det till Sunne Sommarland med fler nya attraktioner. Mer information kommer så snart Sommarlands webbsida är klar”, hälsar Sunne Sommarland via sin hemsida.

”Svenska Campingpärlor har tagit över Vattenlandet och är i full gång med att göra om det till Sunne Sommarland med fler nya attraktioner. Mer information kommer så snart Sommarlands webbsida är klar”, hälsar Sunne Sommarland via sin hemsida.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.